Hannu Oskala

Venäjä, Nato ja mökkitontit

Videoblogi! Tällä kertaa käsittelyssä Venäjä, NATO ja mökkitontit. Vaikka turvallisuustilanne on muuttunut viime vuosina, on suomalainen keltainen lehdistö tehnyt kaikkensa ruokkiakseen turhia pelkoja. Aikooko puna-armeija todellakin aloittaa hyökkäyksensä Hullusta Porosta tai Rukan afterskistä?
 

.be

‪#‎tilanneoskaloituu‬

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän hexu980 kuva
Heikki Aukee

EU:lle ulkoistettu ulkopolitiikka yhdistettynä sotilaalliseen liittoutumattomuuteen ei ole kestävä tapa rakentaa rauhaa ja turvallisuutta. Ei ainakaan Stubbin ja Haglundin räyhäkkyyttä korostavalla johtamistyylillä.

Oikeasti Venäjän etu on, että Suomi palaa maltilliseen ja liennytystä korostavaan ulkopolitiikkaan Natoon liittyen. Eri asia sitten on, kuinka saada heidätkin asia ymmärtämään.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Totta on että ehkä useimmat tontit ovat kesämökkitontteja. Mutta paljon halvemmalla ja parempia paikkoja olisi tarjolla valtavasti koko Karjalan alueella.
Turun saaristossa ja monessa muussakin paikassa on ostettu tontteja jotka ovat laivaväylien tai sotilaallisten kohteiden lähellä. Eikä niihin ole vuosikausiin rakennettu mitään. Mitenkähän lie sen kiinteistöverojen maksunkin kanssa?

Miksi Venäjä hyökkäsi 1939? Ryösti syntymäkotini, ajoi minut pommien ja tykkien avulla evakkoon, sillä tiellä olen ollut jo yli 70 vuotta. Kotiseutuni on ollut koko ajan retuperällä, ei Venäjä sitä tarvitse mihinkään mutta ei anna sitä takaisinkaan. Venäjä ja venäläiset haluavat taas uusia voittoja, nyt on sellainen sotakiihko saatu aikaan. Venäjä voi hyökätä milloin tahansa. Miksi rauhanrajalla pitää olla kaksi hyökkäysvalmista prikaatia? Onko Suomi uhkaillut heidän rauhaa?

Nykyisessä sodassa ei tarvita tuhansia panssareita ja satoja tuhansia miehiä. Hybridisodankäynnissä Hullun poron ja Rukan tukikohdilla on tärkeä merkitys. Muutaman erikoismiehen ryhmät voivat lamauttaa suuret alueet. Kun venäläisillä on satoja tällaisia tukikohtia ja muutamia tuhansia miehiä paikanpäällä, he voivat yhdessä yössä lamauttaa Suomen totaalisesti.

Miksei Putin sano Niinistölle suoraan että älkää liittykö Natoon, me emme hyökkää. Emmekä lähetä enää lapsiasiamiestä tai muitakaan uhkailijoita.

Toimituksen poiminnat