Hannu Oskala

Kaikki blogit puheenaiheesta kh

Kaupunginhallitus 9.6.2014

Kesä tulee mutta vielä paljon kivempaa on kokoustaminen! Kaupunginhallituksen listalla tällä viikolla monta mielenkiintoista kohtaa. Kivinokasta tehdään huomenna lopullinen päätös, teknisen alan virastojen uudistamisen aikataulua tarkastellaan, maanmyynnin edistämisen periaatteista ja maankäyttökorvauksista päätetään.

Koko esityslista liitteineen löytyy täältä.

Kaupunginhallitus 19.5.2014

Pitkä lista. Tällä viikolla kaupunginhallitus lausuu lakiluonnoksista, yhtiöittää Helenin ja Sataman, uudistaa valtuustoaloitteiden käsittelyä, korjaa Hakaniemen metrohallia ja rakentaa lisää opiskelupaikkoja ammattioppilaitokselle.

Koko lista liitteineen löytyy täältä.

Kaupunginhallitus 12.5.2014

Huomisen kaupunginhallituksen esityslista on lyhyen näköinen, mutta sillä on paljon asiaa. Kiinnostavimpina ehkä Herttoniemen koulujen hallinnolliset yhdistämiset ja teknisen alan virastojen tilahanke. Koko lista liitteineen löytyytäältä.

KAUPUNKISUUNNITTELU- JA KIINTEISTÖTOIMI

Kaupunginhallitus 22.4.2014

Pääsiäisloman kunniaksi kaupungin virkamiehistö muisti meitä erikoispitkällä esityslistalla. Kiitos hyvästä valmistelusta ja hyvää pääsiäistä vaan teillekin. :)

Kaupunginhallitus 31.3.2014

Tulevan maanantain kokouksen asioita ovat mm. Telakkarannan (Elmu) kaava, ratikoiden 2, 3 ja 7 kehittämisohjelma ja kattoikkunoiden puhkominen Siltasaaressa. Koko lista liitteineen löytyy täältä.

3 V 9.4.2014, Kj / Kunnan asukkaan aloite Tapaninvainion lähipalveluiden parantamisesta

Kaupunginhallitus 24.3.2014

Tällä viikolla kaupunginhallituksessa neljä “rivikuntalaisen” aloitetta, lausunto valtionosuusjärjestelmän uudistamisesta ja ensi vuoden raamin sopu. Koko lista liitteineen löytyy täältä.

1 V 9.4.2014, Kj / Kunnan asukkaan aloite hallintosäännön muuttamiseksi ja videoneuvottelujen mahdollistamiseksi

Kaupunginhallitus 17.3.2014

Tällä viikolla suurin asia lienee Telakkarannan kaava, jonka Hannu Penttilä aikoo vetää listalta pois. Koko lista liitteineen löytyy täältä.

Kaupunginhallitus 3.3.2014

Tälläkin viikolla keveähkö lista. Eniten yleistä mielenkiintoa herättänee Kruunuhaan porrashuoneiden uusi kierros ja lausunto sote-uudistuksesta.

Koko lista liitteineen löytyy täältä.

1 V 12.3.2014, Munkkiniemen korttelin 30098 ja puistoalueiden asemakaavan muuttaminen (nro 12226, Saga-senioritalo)

Kaupunginhallitus 24.2.2014

Tällä kertaa vuorossa vähän lyhyempi ja vähemmän dramaattinen kokous. Kiinnostavimpina asioina Länsimetron kustannusten paisuminen ja tilannekatsaus metron automatisoinnista. Sekään ei tainnut mennä ihan kuten Strömsössä. Koko lista liitteineen löytyy täältä.

Kaupunginhallitus 17.2.2014

Tällä viikolla kaupunginhallituksessa jälleen mielenkiintoinen kokous. Isoja asioita. Kaikkein tärkeimpänä kaupungin pysäköintipolitiikkaa ohjaava asiakirja. Sen lisäksi mm. Myllypuron metroaseman ja Haagan pelastusaseman peruskorjaukset sekä Pitäjänmäen päiväkodin ratkaisu.

Koko lista liitteineen löytyy täältä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä